Sony Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA
Sony Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA
Artikkeli: 318428

Sony Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA

Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
999 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Sony E 24/1,8ZA Carl Zeiss Sonnar T*
Kirkas ja tehokas kiinteän polttovälin Carl Zeiss Sonnar -laajakulmaobjektiivi (polttoväli 24 mm) on ihanteellinen valinta maisema-, sisätila-, katutilanne- ja yleiskuvaukseen.

Objektiivin suurin aukkoarvo F1,8 mahdollistaa taustan upean sumentamisen. Miellyttävä käyttää ja käsitellä, mattamusta runko on laadukasta alumiiniseosta. Tasainen, hiljainen ja nopea automaattitarkennus lineaarisella moottorilla – ihanteellinen teräväpiirtovideokuvaukseen. Suora manuaalitarkennus kytkee automaattitarkennuksen moottorin pois käytöstä ja mahdollistaa tarkennuksen hienosäätämisen käsin.
Legendaarisen optiikan ansiosta laajatkin kuvat ovat uskomattoman teräviä ja tarkkoja jopa suurimmalla mahdollisella aukolla. 7-lehtinen pyöreä aukko mahdollistaa kauniit pehmennystehosteet.

Yhteensopiva vain E-tyypin kameroiden kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.