Sony Kaukosäädin RM-VPR1
Artikkeli: 1006039

Sony Kaukosäädin RM-VPR1

Kaukosäädin RM-VPR1

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
71 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Sony RM-VPR1
Käynnistä tai pysäytä videotallennus ja ohjaa zoomia kätevän kauko-ohjaimen avulla tärisyttämättä kameraa tai videokameraa. Laukaisimen vakaa ja tärinätön toiminta on ensisijaisen tärkeää, kun kameran on pysyttävä täysin paikallaan lähikuvauksessa. Sulkimen lukitustoiminto pitää suljinta auki kameraa heiluttamatta, joten voit ottaa kauniita kuvia yöllä ja muissa pitkää valotusaikaa kaipaavissa tilanteissa. Kauko-ohjain kiinnittyy kätevästi kameran tai videokameran kolmijalkaan, mikä helpottaa käyttöä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.