Sony CFExpress Type B Tough 960GB
Artikkeli: 1060860

Sony CFExpress Type B Tough 960GB

Nopea ja suorituskykyinen CFExpress B-muistikortti, 960GB

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • Kirjoitusnopeus jopa 1 750MB/s
  • Lukunopeus jopa 1 850MB/s
  • Kestää vaativia työympäristöjä
1 245 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

CEB-G-sarjan CFexpress-kortit tarjoavat uskomattoman 1 850 Mbps lukunopeuden ja 1 750 Mbps kirjoitusnopeuden ja ne ovat suunniteltu ammattivalokuvaajille, elokuvantekijöille ja harrastajille, jotka haluavat parantaa työnkulkuaan nopeasti ja luotettavasti.

Ominaisuudet

  • Uskomattoman nopea kortti - jopa 1 850 MB/s
  • Tallenna RAW-videota ja siirrä tiedostoja erittäin nopeasti
  • Suunniteltu vaativimpiin työympäristöihin

Työskentele nopeammin ja ole tuottavampi

CFexpress-tyypin B muistikortit ovat luonnollinen kehitys XQD®- ja CFAST®-standardeista ja tarjoavat ammattilaisvalokuvaajille entistä enemmän mahdollisuuksia. Muistikortti on pieni, kestävä ja käsittelee nopeasti korkean resoluution tiedostoja ja tallenteita. Se nopeuttaa työskentelyä ja parantaa tuottavuutta, mikä antaa sinulle enemmän aikaa luovaan työhön.

Vakaa ja luotettava ensiluokkainen videokuvaus

VPG400-sertifioinnin ansiosta CEB-G960T ja CEB-G1920T mahdollistavat vakaiden videoiden kuvaamisen suurella bitti- tai kuvataajuudella ja 4K-tarkkuudella tai korkeammalla, mikä tekee niistä välttämättömän lisävarusteen huippuluokan kameroille.

Nopea valokuvaus

CEB-G-sarjan CFexpress-kortit tarjoavat ensiluokkaisen kuvaus- ja tallennuskokemuksen jopa 1 750 Mbps:n kirjoitusnopeuden ansiosta. Muistikortit sopivat ihanteellsesti käytettäväksi myös korkearesoluutioisten kameroiden kanssa.

Tehokas työnkulku

Nopeuta työnkulkuasi MRW-G15-kortinlukijalla ja jopa 1 850 Mb/s:n lukunopeudella nopeaa tiedonsiirtoa ja varmuuskopiointia varten. Työskentele saumattomasti käsitellessäsi suuria korkearesoluutioisia valokuvia ja korkean bittinopeuden videoita, jotta voit toteuttaa projekteja mielikuvituksesi nopeudella.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.