Sigma Telejatke 2X TC-2001 - Canon
Artikkeli: 1014329

Sigma Telejatke 2X TC-2001 - Canon

Telejatke 2X TC-2001 - Canon

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
359 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Korkealaatuinen telejatke kuvanlaadun parantamiseen
Asentamalla tämän telejatkeen kameraasi pidennät polttoväliä kaksinkertaiseksi. Parhaan mahdollisen kuvanlaadun saavuttamiseksi on se varustettu SLD (Special Low Dispersion) -lasielementillä, joka korjaa vääristymiä tehokkaasti.

Kiinteän, pölyn- ja vedenkestävän rakenteensa ansiosta tämä telejatke sopii ammattilaiskäyttöön. Se on pienikokoinen, kevyt ja pidentää helposti polttoväliä.

Sopii ainoastaan Sigma Global Vision (SGV)- objektiiveihin (A-, S- ja C-sarjat).
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.