Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M
Artikkeli: 1045946

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M

56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M

Varastotilanne
Varastossa
 • Kompaktin kokoinen valovoimakas objektiivi
 • Korkea terävyys sekä hiljainen ja nopea autofocus
 • Suunniteltu APS-C kennolle ja vastaa 84 mm täydellä kennolla
429 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Suuren f/1,4 aukon ansiosta tämä pienikokoinen objektiivi tuottaa laadukkaita kuvia myös heikossa valaistuksessa. 9-lamellinen pyöreä aukko luo kauniin bokeh-efektin ja objektiivia voidaan käyttää kaikenlaiseen muotokuvaukseen. Sen nopea automaattitarkennus tarjoaa teräviä kuvia ja sulavaa tarkennusta videokuvauksessa.

Ominaisuudet

 • Kompakti muotoilu
 • Pehmeä automaattitarkennus videota varten
 • Säänkestävä bajonettikiinnitys
 • Kuvanlaatu kilpailee Sigma Artin kanssa
 • Korkea valovoima

Valovoimakas objektiivi

Valovoimainen objektiivi sopii erinomaisesti lyhyen syväterävyyden saavuttamiseen ja yksityiskohtien erottamiseen kuvista, mutta myös kuvaamiseen silloin, kun valoa on vähemmän. Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary -objektiivi tarjoaa pehmeän ja tasainen bokeh-efektin, jossa ei ole kovaa ja häiritsevää häikäisyä.

Erittäin terävä kuvanlaatu

Hienon taustakuva-alueen hyödyntämiseksi objektiivi on suunniteltu niin, että sen terävyys on erittäin korkea koko kuva-alueella, jopa lähimmällä aukolla ja kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Monipuolinen polttoväli

56mm sopii täydellisesti niille, jotka pitävät laajemmista polttoväleistä, joka puolestaan vastaa 84mm:ää täydellä kennokoolla. Objektiivi tarjoaa lyhyen syväterävyyden kohteiden eristämiseen ja on ihanteellinen esimerkiksi muotokuvaukseen.

Hiljainen ja nopea automaattitarkennusmoottori

Automaattitarkennus toimii HSM-moottorilla, joka tekee tarkennuksesta nopeaa ja hiljaista. Se on optimoitu video-, valokuva- ja hybridiautomaattitarkennusta varten.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Canon EF-M
 • Vastavalosuoja
 • Objektiivin suojus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.