Kampanja
Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount
Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount
Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount
Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount
Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount
Artikkeli: 1050848

Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount

Korkean suorituskyvyn valovoimainen peruszoomi

Varastotilanne
Varastossa
 • Valovoimainen kiinteä f/2,8 aukko
 • Erinomainen terävyys kuvan keskeltä reunoihin saakka
 • Valmistettu kevyestä materiaalista – paino vain 470 grammaa
889 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Sigma Autumn Cashback

100€ takaisin ostoksesta!

Saat syksyn aikana 100€ ostohyvityksen, kun ostat tämän Sigma -objektiivin. Löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet ja täydelliset kampanjaehdot klikkaamalla "lue lisää". Kampanja on voimassa 30.11. saakka.
Lue lisää
Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sigma esittelee uuden normaalizoomin nykyaikaiseen valikoimaansa. Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary on valovoimainen objektiivi, jonka kompakti muotoilu muistuttaa suorituskyvyltään hyvin paljon Sigman suosittua 24–70mm f/2,8 DG DN Art -objektiivia.

Ominaisuudet

 • Valovoimainen kiinteä f/2,8 aukko
 • Hyvä terävyys kuvan keskeltä reunoille asti
 • Valmistettu kevyestä materiaalista – paino vain 470 grammaa
 • Asfääriset, FLD ja SLD lasit tuottavat upean terävyyden ja kuvanlaadun
 • Yhdeksän himmenninlamellia tuottaa kauniin bokeh-efektin
 • Lyhin tarkennusetäisyys 38 cm
 • Nano Porous Coating vähentää heijastumia
 • Saatavana L-mount- ja Sony E-mount -kameroille

Perustuu Sigman taidesarjaan

Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary tarjoaa täydellisen yhdistelmän optista laatua ja joustavuutta. Objektiivin muotoilu perustuu Sigman palkittuun 24–70mm f/2,8 DG DN Art -objektiiviin. 16 lasielementin joukosta, jotka on jaettu kahteentoista ryhmään, löytyy kolme asfääristä lasia, kaksi FDL-lasia ja kaksi SLD-lasia. Suunnittelu vähentää kromaattista ja sfääristä aberraatiota, mikä parantaa kuvanlaatua ja terävyyttä. Nano Porous Coating -pinnoite vähentää häikäisyä, ja etulinssissä on myös vettä ja öljyä hylkivä pinnoite.

Nopea, hiljainen ja tarkka automaattitarkennus

Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary -objektiivin kompaktin ja kevyen rakenteen ansiosta objektiivi on helppo ottaa mukaan kaikkiin valokuvausretkiin. Kevyeen rakenteeseen vaikuttaa osaltaan automaattitarkennuksen yksi tarkennuselementti. Yhdessä hiljaisen ja tarkan STM-moottorin kanssa saat suorituskykyisen automaattitarkennuksen, joka toimii hyvin myös videokuvauksessa.

Laadukas rakenne

Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary -objektiivin valmistuksessa on keskitytty painoon ja kokoon, jotta se olisi mahdollisimman kannettava. Tästä huolimatta rakentamisen laadusta ei ole tingitty – objektiivi säilyttää samat korkeat standardit, jotka löydät kaikista Sigman tuotteista.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN Contemporary / L-mount
 • Etu- ja takasuoja objektiiville
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.