Sigma 24-35mm T2.2 FF EF-mount
Artikkeli: 1028684

Sigma 24-35mm T2.2 FF EF-mount

24-35mm T2.2 FF EF-mount

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • 95 mm etuläpimitta on vakiona koko Sigma CINE-sarjaan.
  • Vakiovarusteen ansiosta objektiivit ovat helppoja vaihtaa Followfocus- ja / tai zoomausmoottoreilla.
  • 0.8M: n hammaspyörästöstandardi varmistaa yhteensopivuuden ulkoisten lisävarusteiden kanssa.
5 840 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma 24-35mm T2.2 FF

Sigma 24-35mm T2.2 FF -objektiivin optinen suorituskyky on tarpeeksi suuri vastatakseen tulevaisuuden suuren resoluution formaattien vaatimukseen, kuten 6K-8K. Objektiivi avaa uusia mahdollisuuksia videokuvaajalle, sillä se on tehty digitaalisten videokameroiden kuvakennoja (suuremmat kuin Super 35) silmällä pitäen. Saat zoomiobjektiivin, joka tarjoaa korkeaa kuvanlaatua kompaktissa muodossa.

  • Kompakti, kevyt ja vankka video-objektiivi
  • Kirkas, tyylikkäällä taustasumennoksella
  • Pölyn- ja roiskeenkestävä - tehty 100% metallista
  • Tarkennuksen kääntökulma 180°

Korkea kuvanlaatu ja vaikuttava optinen suorituskyky

Laajakulmaobjektiivin zoomin halkaisija on 24-35mm suurimman aukon ollessa T2,2 koko zoomin alueella ja tuottaa terävää kuvaa ja tyylikästä bokeh'ia. Se on valmistettu Sigman CCI-standardien mukaan ja tarjoaa väritasapainoa yhdessä korkealaatuisen resoluution kanssa. Linssi on suunniteltu valohuntujen ja haamukuvien vähentämiseen ja kontrastin lisäämiseen vastavalossa kuvatessa.

Sääsuojattu ja vankka

Kompakti ja kevyt muotoilu pitää objektiivin painon ja koon minimissä. Sillä on vankka rakenne ja on sekä pölyn- että roiskeenkestävä joten voit käyttää sitä rankoissakin sääolosuhteissa. Runko on tehty 100% metallista ja kestää käyttöä ja aikaa hyvin.

Video-objektiivi

Objektiivin renkaat on hammastettu ja sovitettu käytettäväksi follow-focusin sekä pehmeän, askeleettoman aukkoasetuksen kanssa. Renkaiden ääni on vaimennettu minimiin. Tarkennuksen kääntokulman ollessa 180° saat aikaan äärimmäisen täsmällisen tarkkuuden.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.