Sigma 18-35mm f/1,8 DC HSM Art / Canon
Artikkeli: 1004551

Sigma 18-35mm f/1,8 DC HSM Art / Canon

Terävä ja valovoimainen normaalizoomi APS-C kameroille

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Erittäin valonvoimakas zoomi APS-C-kameroille
  • Vastaa noin 28-50 mm täyden kennon kameroilla
  • Objektiivissa on etäisyysasteikko
809 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma 18-35 mm f/1,8 DC HSM Art on terävä ja valovoimainen normaalizoom, jossa on erittäin hyvä valovoima ja joka on suunniteltu APS-C-kennoilla varustetuille kameroille. Objektiivi vastaa 27-53 mm täyden kennon kameroilla ja on ihanteellinen maisemakuvaukseen, studioon, tuotekuvaukseen ja moniin arkipäivän tilanteisiin, joissa kuviin halutaan hyvä kirkkaus ja korkea terävyys.

Ominaisuudet

  • Suunniteltu APS-C-kennon kameroille
  • Valovoimainen f/1,8 aukko ja zoom
  • HSM-moottori
  • Yhteensopiva Sigma USB telakan kanssa

f/1,8 aukko ja zoom

Ennen kuin Sigma julkaisi 18-35mm f/1,8 DC HSM Art, f/1,8 aukko oli saatavilla vain kiinteissä objektiiveissa. Tämän objektiivin avulla voit hyödyntää molempien maailmojen parhaat puolet: zoomin joustavuus ja kiinteän objektiivin valovoima.

HSM-moottori

Sigma 18-35 f/1,8 objektiivin HSM-moottori on nopea ja hiljainen, mikä takaa huomaamattoman käsittelyn ja tarkan sekä herkän suljinnopeuden hallinnan.

Yhteensopiva Sigman USB-telakan kanssa

Sigma Global Vision -sarjan objektiivin (A, C tai S) kanssa voit jopa tehdä ohjelmistopäivityksiä ja nopeussäätöjä kotona lisävarusteena saatavan USB-telakan avulla.

Toimitukseen sisältyy

  • Sigma AF 18-35mm f/1,8 DC HSM Art / Canon
  • Etu- ja takasuojukset objektiiville
  • Vastavalosuoja (LH780-06)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.