Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

14-24mm f/2,8 DG HSM Art Nikon

Sigma 14-24mm f/2,8 DG HSM Art Nikon

Artikkeli: 1038619
1 275 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

14-24mm f/2,8 DG HSM Art Nikon
USB telakka Nikon
Putsduk mikrofiber large
1 325 EUR
14-24mm f/2,8 DG HSM Art Nikon
Främre objektivlock LC964-01 till 14-24mm f/2,8 DG Art
Puhdistusliina Photo Microklear Cloth
1 301 EUR

Ammattitason, valovoimainen laajakulmazoom täyden koon kameroille

Sigma 14-24mm f/2,8 HSM Art on sääsuojattu laajakulmaobjektiivi hyvällä valovoimalla koko zoom-alueella. Laaja kuvakulma sopii m.m. maisemien, sisustuksien, arkkitehtuuriin ja actionin/urheilun valokuvaamiseen. Kolme FLD-lasielementtiä ja kolme SLD-elementtiä antavat hyvät vastavalo-ominaisuudet ja pienet vääristymät.

Edut:

 • Laaja kuvakulma
 • Joustava zoom
 • Valovoimainen
 • Nopea automaattitarkennus
 • FLD- ja SLD-lasielementtejä
 • Sääsuojattu
 • Floud-käsitelty etulinssi
 • USB-telakointi

Laaja kuvakulma antaa paljon sisältöä kuviin. Joskus 14 mm saattaa olla liiankin laaja kulma ja silloin zoomaat joustavasti kunnes kuvakulma on kohdallaan. Näin et joudu rajaamaan kuvaa jälkeenpäin ja kuvien laatu säilyy parhaimillaan. Objektiivin suuri valovoima säilyy koko zoom-alueella. Tämä on suuri hyöty erityisesti kun kuvaat valotuksen käsisäädöllä -valotus säilyy zoom-asennosta huolimatta. Objektiivin HSM-moottori antaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. Objektiivissa on useita kumitiivisteitä niin kameran runkoa päin sekä optiikan sisällä. Etummainen linssi on floud-käsitelty joka hylkää vettä ja likaa ja on helppo puhdistaa. Objektiivi on yhteensopiva Sigman USB-telakan kanssa päivityksiä ja hienosäätöjä varten.

Toimitukseen kuuluu etumainen ja takimainen suojus.

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.