Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary L-mount
Artikkeli: 1061064

Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary L-mount

Erittäin kompakti ja kevyt ultraalaajakulmaobjektiivi

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Uskomattoman kompakti ja kevyt
 • Nopea ja tarkka sisäinen tarkennus
 • Säänkestävä rakenne
769 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary on uskomattoman kompakti ja kevyt ultralaajakulmazoomi APS-C-kameroille. Sen tehokas polttoväli vastaa 15-27 mm objektiivia 35 mm:n formaatissa. Äärimmäisen terävän linssin, valovoimaisen f/2,8-aukon ja uudelleen kehitetyn snap-on linssinsuojuksen ansiosta, valokuvaajat voivat luoda vaikuttavia valokuvia missä ja milloin tahansa. Ainutlaatuisen asfäärisen linssielementin ansiosta objektiivin koko on pienentynyt ja kuvanlaatu parantunut. 11,6 cm:n (1:4) tarkennusetäisyys tarjoaa ainutlaatuisia sommittelumahdollisuuksia laajoilla taustoilla ja kauniilla bokehilla.

Ominaisuudet

 • Pölyn- ja roiskeenkestävä bajonetti
 • Kukanmuotoinen vastavalosuoja napsautustoiminnolla LH706-02
 • Suunniteltu minimoimaan heijastukset ja haamukuvat
 • 7-lehtinen pyöreä aukko
 • Messinkinen bajonettikiinnitys
 • Nopea ja tarkka sisäinen tarkennus
 • Yhteensopiva nopean High Speed- tarkennuksen kanssa

Ihanteellinen maisema-, matka- ja sisäkuvaukseen

Ultralaajakulman, kannettavan koon ja partaveitsenterävien linssien ansiosta, Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary -objektiivi sopii täydellisesti maisema-, matka-, sisustus- ja katukuvaukseen. Se tarjoaa myös vaikuttavia videoominaisuuksia kirkkaan f/2,8-aukon ansiosta ja se soveltuu erinomaisesti myös kuvaukseen heikossa valaistuksessa tai kun haluat kuvata lyhyellä syväterävyydellä. Ultralaaja kuvakulma on ihanteellinen käsivaralta tapahtuvaan vloggaukseen, joka vaatii sekä kohteen että ympäristön tallentamista.

Minimal Focus Breathing

Objektiivi on suunniteltu minimoimaan focus breathing -ilmiötä. Focus breathing on ilmiö, jossa polttoväli tuntuu muuttuvan tarkennuksen aikana ja se voi olla häiritsevää videokuvauksen aikana.

Tukee kameran toimintoja

Objektiivi on yhteensopiva elektronisen kuvanvakaimen, aberraatiokorjauksen, DMF:n ja AF+MF:n kanssa. Vaikka elektroninen kuvanvakain rajaisi kuvaa, tämä ultralaajakulmaobjektiivi tarjoaa silti anteliaan, laajan kuvakulman. Saatavilla olevat korjaukset voivat vaihdella kameramallin mukaan.

Nopea ja hiljainen askelmoottori

Nopeaa ja hiljaista askelmoottoria takaa tarkkuuden sekä still-kuvissa että videokuvauksessa. Se on täysin yhteensopiva kohdetta seuraavan automaattitarkennuksen kanssa.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary
 • Objektiivin etu- ja takasuojukset
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.