Sennheiser Tuulisuoja MZW-66
Sennheiser Tuulisuoja MZW-66
Artikkeli: 552507

Sennheiser Tuulisuoja MZW-66

Tuulisuoja MZW-66

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
43 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus
Tuuli tai puhallusäänet voivat pilata kuvauksen ja tämän vuoksi mikrofonin suojaaminen on erittäin tärkeätä tällaisen tilanteen välttämiseksi.

Puhallussuoja on rakenteeltaan esim. tiettyjä konsonantteja laulettaessa suoraan mikrofonin kalvolle syntyvien puhallusäänien, kuten esim. H-äännettä lausuttaessa syntyvän voimakkaan ulospuhalluksen, välttämiseksi tehty suoja.

Tuulisuojaa käytetään ulkoilmakuvauksissa suojaamaan mikrofonin kalvoa liialta tuulen kohinalta. Tämä tuulisuoja poistaa osan soinnuista, joten se ei sovellu studiokäyttöön vaan siinä tapauksessa pitäisi käyttää tavallista karvaista tuulisuojaa.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.