Sennheiser AVX EKP kameravastaanotin
Artikkeli: 1018846

Sennheiser AVX EKP kameravastaanotin

AVX EKP kameravastaanotin

Varastotilanne
Varastossa
495 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Ultrakompakti AVX-vastaanotin suoraan XLR-liitäntään videokamerajärjestelmiin tai DSLR:n. Tukee automaattista taajuusskannausta lisenssivapaalla alueella (1880-1900). Vastaanottaja pyörittää XLR-kytkintään mukauttaakseen toisiin kameraan asennettuihin laitteisiin. Se käynnistyy ja sammuu automaattisesti kameran P48-jännitteen avulla, jonka ansiosta säästät akkua. Yhteensopiva AVX-SK -taskulähettimen ja AVX-SKM -käsilähettimen kanssa.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.