Sennheiser AVX EKP kameravastaanotin
Artikkeli: 1018846

Sennheiser AVX EKP kameravastaanotin

AVX EKP kameravastaanotin

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
495 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Ultrakompakti AVX-vastaanotin suoraan XLR-liitäntään videokamerajärjestelmiin tai DSLR:n. Tukee automaattista taajuusskannausta lisenssivapaalla alueella (1880-1900). Vastaanottaja pyörittää XLR-kytkintään mukauttaakseen toisiin kameraan asennettuihin laitteisiin. Se käynnistyy ja sammuu automaattisesti kameran P48-jännitteen avulla, jonka ansiosta säästät akkua. Yhteensopiva AVX-SK -taskulähettimen ja AVX-SKM -käsilähettimen kanssa.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.