Scandinavian Photo Valokuvapaperi A3 Glossy Professional 300 gr
Artikkeli: 563022

Scandinavian Photo Valokuvapaperi A3 Glossy Professional 300 gr

Valokuvapaperi A3 Glossy Professional 300 gr

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:

Valitse Muita vaihtoehtoja

77 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Scandinavian Photo Inkjet-paperi A4 Glossy PRO 300 grammaa 50 arkkia
Voidaksemme tarjota korkealaatuista valokuvapaperia erittäin hyvään hintaan, on Scandinavian Photo kehittänyt tämän paperin ,joka sopii hyvin ammattimaiseen valokuvien mustesuihkutulostukseen.

Paperi on happovapaa.

Pinta
Pinta on kiiltävä, valokuvamainen. Paperi kuivuu nopeasti ja tulostusjälki on kestävä.

Paperi on vahvaa (300 grammaa) ja sopii loistavasti eri valmistajien tulostimiin kuten Epson, HP, Canon, Lexmark ym.

ICC-profiilit
Tästä voit ladata ICC-profiilit EPSON Stylus Pro 3880 -tulostimelle (sis. ICC-profiilit ja ruotsinkieliset PDF-tiedostot)
Tästä voit ladata ICC-profillit EPSON Surecolor SC-P800-tulostimelle (sis. ICC-profiilit ja ruotsinkieliset PDF-tiedostot)

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.