Scandinavian Photo MATT PROFESSIONAL RULLA 44" x 30m 230gr
Artikkeli: 1041852

Scandinavian Photo MATT PROFESSIONAL RULLA 44" x 30m 230gr

Valokuvapaperi Matt Professional, Rulla 44"

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 2024-06-19
Helsingin myymälä:
  • Mattapintainen valokuvapaperi
  • Paperi on happovapaa
  • Paino: 230 grammaa
129 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Mattapintainen valokuvapaperi, 230 grammaa

Tarjotaksemme korkealaatuista valokuvapaperia erittäin hyvään hintaan, Scandinavian Photo esittelee paperin, joka sopii mustesuihkutulostimella tuotettaviin ammattilaistasoisiin valokuvatulosteisiin.

Ominaisuuksia

  • Mattapintainen valokuvapaperi, rulla
  • Paperi on happovapaa
  • Paino: 230 grammaa
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.