Saramonic Blink 500 Pro B5
Saramonic Blink 500 Pro B5
Saramonic Blink 500 Pro B5
Saramonic Blink 500 Pro B5
Saramonic Blink 500 Pro B5
Saramonic Blink 500 Pro B5
Artikkeli: 1051054

Saramonic Blink 500 Pro B5

Langaton mikrofonipaketti yhdellä lähettimellä, USB-C

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Vastaanottimessa on USB-C-liitäntä
 • Jopa 100 metrin kantama
 • Lähettimessä on OLED-näyttö

Valitse Muita vaihtoehtoja

199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Saramonic esittelee Pro-version suositusta Blink 500 -mikrofonisarjasta, joka on täydellinen mikrofonisarja puhelimille. Blink 500 Pro B5:ssä ja B6:ssa on USB-C-liitäntä ja ne tallentavat huomattavasti parempaa ääntä kuvatessasi. Langaton lähetin kiinnitetään esimerkiksi vaatteisiin, joka sopii täydellisesti haastatteluihin, vloggaajille, Youtubereille, live-esityksiin tai jokapäiväiseen kuvaamiseen. Päivitetyssä Blink 500 Pro:ssa on OLED-näyttö ja pidempi akunkesto.

Saramonic Blink 500 Pro langaton mikrofonijärjestelmä iPhonelle ja iPadille

Mitä uutta Blink 500 Pro:ssa on?

Saramonic Blink 500 Pro on erittäin suositun langattoman hyttysmikrofonisarjan seuraava sukupolvi. Siinä on päivitetty muotoilu, OLED-näyttö, pidempi akunkesto ja laajennettu kantama sekä parannettu äänenlaatu. Lähettime ovat myös tarpeeksi pienet, jolloin ne voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa ja yhdistää hyttysmikrofonin kanssa 3,5 mm:n liitännän ansiosta. Pakkaus sisältää hyttysmikrofonit puff- ja tuulisuojilla, 3,5 mm:n kaapelit ja latauskotelon.

Miten Blink 500 Pro B5 ja B6 eroavat toisistaan?

Blink 500 Pro koostuu vastaanottimesta, joka voi käsitellä jopa kahta lähetintä samanaikaisesti. B5 sisältää vastaanottimen ja yhden TX-lähettimen/mikrofonin ja B6 sisältää vastaanottimen ja kaksi TX-lähetintä/mikrofonia. Vastaanottimessa on USB-C-liitäntä ja se liitetään suoraan laitteen USB-C-liitäntään, minkä jälkeen se yhdistetään lähettimeen tai lähettimiin suoraan 2,4 GHz:n taajuudella.

Malli Vastaanotin RXDi Lähetin TX
Blink 500 Pro B5 1 kpl 1 kpl
Blink 500 Pro B6 1 kpl 2 kpl


Kevyt ja kompakti mikrofonijärjestelmä iPhonelle

Tämä pienikokoinen ja kevyt mikrofonijärjestelmä on ihanteellinen videon ja äänen tallentamiseen USB-C-liitännällä varustetuilla laitteilla. Blink 500 Pro on yksi pienimmistä järjestelmistä ja se tarjoaa vaikuttavan äänenlaadun. Tämä paketti sopii erinomaisesti elokuvantekijöille, toimittajille, vloggaajille, YouTube -tuottajille ja kun käytät matkapuhelinta kuvaamiseen.

Tämä paketti kytketään ja käynnistetään vain muutamassa sekunnissa. RXDi-vastaanottimessa on USB-C-liitäntä ja se kytketään suoraan laitteen USB-C-porttiin, kun taas klipsilähettimessä on sisäänrakennettu mikrofoni ja se voidaan kiinnittää esimerkiksi puhujan vaatteisiin.

Kätevä mikrofonipidike

Blink 500 Pro TX-lähettimet ovat todella kompakteja ja kevyitä, mutta ne tuottavat laadukkaan ammattimaisen äänen. Niissä on sisäänrakennettu ympärisäteilevä mikrofoni, jonka herkkyys on vaikuttava -39 dB. Saat dynaamisen, kristallinkirkkaan äänenlaadun suoraan kuulokkeista, jotka voidaan helposti pujottaa paitaan, kaulukseen tai takkiin, mutta jotka ovat tarpeeksi joustavat, jotta ne voidaan asettaa pöydälle tai korokkeelle.

TX-lähettimen täysin uusi OLED-näyttö antaa tietoa esimerkiksi akunkestosta, vastaanoton laadusta ja äänitasosta.

Saramonic Blink 500 Pro trös mikrofoni iPhoneen

Kompakti ja tehokas mikrofonijärjestelmä

Pienestä koostaan huolimatta kantama on jopa 100 metriä ja mikrofonien akunkesto jopa 8 tuntia, mikä antaa sinulle vapauden työskennellä koko työpäivän ajan. Mukana toimitettu latauskotelo tarjoaa lisäturvaa sekä säilytystä että kuljetusta varten, mutta siinä on myös ladattava sisäinen akku, jonka avulla voit ladata mikrofonijärjestelmän missä tahansa. Se on täydellinen luoville ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä.

Toimitukseen sisältyy

 • Blink500 Pro RXDi -vastaanotin USB-C-liitännällä
 • Blink500 Pro TX-lähetin OLED-näytöllä ja sisäänrakennetulla mikrofonilla
 • Blink500 Pro -latauskotelo
 • Säilytyslaukku
 • 30,5 cm:n kullattu USB-C - USB-A-latauskaapeli
 • 30,5 cm:n kullattu micro-USB - USB-A-latauskaapeli
 • SR-M1 Omnidirectional Lavalier-mikrofoni
 • Lavalier-mikrofoni, jossa on alligaattoriklipsi TX-lähettimiä varten
 • Puffsuoja
 • Takuukortti
 • Käyttöohjekirja

Huom! B5:n mukana tulee 1 kpl TX-lähetin ja B6:n mukana tulee 2kpl TX-lähetintä

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.