Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver
Artikkeli: 1057263

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver

iPhone 14 Pro Max – Ylivertaisen pro

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
 • 6,7" Super Retina 120Hz XDR-näyttö
 • Uusi Dynamic Island -toiminto
 • Kolmikamerajärjestelmä makrotilalla ja 3x optisella zoomauksella

Valitse Väri

1 365 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tämä on iPhone 14 Pro Max, joka on tehty kestämään. Koe uusi maaginen tapa olla vuorovaikutuksessa iPhonen kanssa. Tutustu uusiin jännittäviin ominaisuuksiin ja ehkäpä iPhonen kaikkien aikojen tärkeimpään ominaisuuteen – kolaritunnistukseen. Näyttö peittää enemmän etupuolta kuin koskaan aiemmin ja se on nyt jopa kaksi kertaa kirkkaampi auringonvalossa verrattuna edeltäjiin. Aina päällä oleva näyttö on aina valmiina näyttämään tapahtumat ja ilmoitukset. Jo ennestään ammattimainen kamerajärjestelmä on entistäkin ammattimaisempi neli-pikselikennolla varustetun 48 megapikselin pääkameran ansiosta. iPhone 14 Pro Max ottaa kaiken irti 48 mega­pikselistä tuottaen nelin­kertaisen tarkkuuden ProRAW-muodossa. Saat kuviisi rajattuinakin uskomattoman paljon yksityiskohtia. Voimanlähteenä toimii uusi A16 Bionic -siru.

Ominaisuudet

 • 6,7" Super Retina 120Hz XDR-näyttö
 • Jopa 2000 nitin kirkkaus
 • A16 Bionic
 • Ceramic Shield - tehty kestämään
 • Aina päällä oleva näyttö
 • Kolaritunnistus
 • 48 megapikselin pääkamera
 • Tele- ja ultralaajakulma
 • Kuvaa 4K-tarkkuudella 24 fps
 • Sisäänrakennettu kuvanvakain
 • Jopa 29 tunnin akunkesto

Ammattilaiskamerajärjestelmästä tulee paljon ammattimaisempi

iPhone 14 Pro Max on varustettu täysin uudella 48 megapikselin pääkameralla ja kehittyneellä neli-pikselikennolla. Näin saat jopa nelinkertaisen resoluution, joten rajattujen kuvien tarkkuus on todella terävä. Pääkameran kenno on kasvanut 65 %, joten saat paljon enemmän yksityiskohtia myös hyvin hämärässä. Teleobjektiivi vangitsee myös kaksi kertaa enemmän valoa. Ultralaajakulmaobjektiivi toimii jopa kolme kertaa paremmin hämärässä ja ottaa terävämpiä ja selkeämpiä makrokuvia. Selfie-kamera toimii paremmin myös hämärässä, ja automaattitarkennuksen ansiosta voit aina kuvata itsesi parhaasta kulmasta. Kuvaa ammattilaismateriaalia 4K-tarkkuudella 24 kuvaa sekunnissa. Säädä syväterävyyttä jälkikäteen, jotta saat aina oikean tarkennuksen.

Aivan loistava näyttö

iPhonen Super Retina XDR -näyttö on nyt entistäkin kirkkaampi. Jopa 2000 nitin kirkkauden ansiosta se on kaksi kertaa kirkkaampi auringonvalossa. Näyttö on nyt myös koko ajan päällä, joten sinun ei tarvitse napauttaa sitä seurataksesi ilmoituksia. Näistä uusista ominaisuuksista huolimatta iPhone 14 Pro Max:n akunkesto on vaikuttava, jopa 29 tuntia. 120 Hz:n virkistystaajuden ansiosta siirtymät valikoiden välillä ja pelit tuntuvat sujuvammilta ja pelikokemus on parempi.

Dynamic Island - todellinen Apple-innovaatio

Uusi Dynamic Island on aito Apple-innovaatio, joka yhdistelee laitteistoa ja ohjelmistoa ja jotain siltä väliltäkin. Dynamic Islandiin pulppuaa tietoa muun muassa musiikista ja FaceTimesta ilman, että joudut keskeyttämään, mitä olit tekemässä.

Ominaisuus, joka pelastaa ihmishenkiä

iPhone 14 Pro Max:ssa on yhtiön historian ehkä tärkein ominaisuus. Kolarintunnistus soittaa apua, kun et itse voi. Uusi korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi tunnistaa jopa 256 G:n äärimmäiset kiihdytykset ja hidastukset. Tämä yhdistettynä barometriin, laajan mitta-alueen gyroskooppiin ja kovia törmäysääniä tunnistavaan mikrofoniin, havaitsevat mahdollisen vakavan auto-onnettumuuden. Puhelin soittaa automaattisesti hätänumeroon ja ilmoittaa hätäyhteyshenkilöille.

Toimitukseen sisältyy

 • iPhone 14 Pro Max 128GB
 • USB-C Lightning-latauskaapeli
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.