Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Artikkeli: 1056335

Nothing phone (1) 12GB+256GB Black

phone (1) – uusi tapa kommunikoida

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 6,55" 120Hz OLED-näyttö
 • 12GB RAM & 256GB tallennustila
 • Glyph Interface ja NFT Gallery
549 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nothing phone (1) on täällä - tuttu, mutta silti todella erilainen älypuhelin. Nothing OS -käyttöjärjestelmästä saat sekä Androidin parhaat puolet ja mahdollisuuden hallita kolmannen osapuolen tuotteita suoraan pika-asetuksista. Takapuolella olevat kehittyneet valokuviot osoittavat kuka soittaa ja ne näyttävät sovellusilmoitukset ja lataustilan. Puhelin on varustettu OLED-näytöllä, joka tarjoaa rikkaamman värintoiston ja syvemmät kontrastit. 120 Hz:n virkistystaajuus takaa responsiivisen vuorovaikutuksen ja sujuvan pelikokemuksen. Nothing phone (1) on älypuhelin, joka tarjoaa täydellisen kiehtovan kokemuksen.

Ominaisuudet

 • Nothing OS – Minimaalisesti esiasettuja sovelluksia
 • Hallitsee kolmannen osapuolen tuotteita ilman erillisiä sovelluksia
 • 50 megapikselin dualkamera, jossa on kaksinkertainen kuvanvakautus
 • Väri- kontrastirikas OLED-näyttö
 • Ring Light - efekti Glyph Interface -käyttöliittymällä
 • Tunnistaudu ja seuraa hintoja NFT:n avulla
 • Kaksipuolinen Gorilla Glass -lasi takaa tyylikkään ja kestävän pinnan
 • Käänteinen langaton lataus
 • Vesi- ja pölytiivis IP53-luokituksen mukaisesti
 • Aktivointi sormenjäljen tai kasvojentunnistuksen avulla
 • Valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista

Maksimaalista suorituskykyä

Nothing phone (1) är varustettu Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ -sirulla, joka tuottaa fantastista grafiikkaa ja suorituskykyä. OLED-näyttö tarjoaa yli miljardin eri värin toiston ja syvän kontrastin. Pelitila yhdessä 120 Hz:n virkistystaajuuden kanssa takaa sulavan ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Ilmoitukset ja tahattomat napautukset on minimoitu keskittymisen parantamiseksi. Kaikki vauhditettu 5G:llä. Käytä sitä koko päivän ilman huolta akun kestosta. Lataa 50% tehoa vain 30 minuutissa. Lataus lanhattomasti tai virtakaapelilla.

Nothing OS

Nothing OS tarjoaa vain Androidin parhaat puolet kokonaan ilman bloatwarea. Tämä tarkoittaa sitä, että älypuhelimessa on mahdollisimman vähän esiasennettuja sovelluksia kun käynnistät sen ensimmäisen kerran. Se antaa sinulle vapauden mukauttaa älypuhelimesi tarpeittesi mukaan ja tarjoaa optimoidun nopeuden ja joustavuuden. Nothing Ecosystem on avoin kutsu josta voit hallita kolmannen osapuolen tuotteita suoraan pika-asetuksista. Avaa Teslan lukitus tai vaihda Philips Hue -valojen väriä lataamatta erillisiä sovelluksia. Älykkään oppimisen avulla Nothing OS oppii nopeasti mitä sovelluksia käytät eniten ja varmistaa että ne latautuvat erittäin nopeasti. Taustalla olevat sovellukset jäädytetään samaan aikaan virran säästämiseksi.

Glyph Interface

Tutustu Glyph Interfaceen – Uusi tapa kommunikoida. Ainutlaatuiset valokuviot näyttävät mistä sovelluksesta olet saanut ilmoituksen, kuinka paljon älypuhelimesi on latautunut ja paljon muuta. Yhdistä puhelimen yhteystiedot uniikilla Glyph-kuviolla ja yhteensopivalla värinällä, niin tiedät kuka soittaa jo ennen kuin otat luurin käteen. Se toimii myös äänettömässä tilassa, joten et koskaan menetä ilmoitusta. Valon kirkkautta voi säätää tarpeiden mukaan.

50MP Dualkamera

Nauti loistavasta realismista edistyksellisillä 50 megapikselin sensoreilla varustettujen kaksoiskamerajärjestelmien ansiosta. Valovoimakkaan f/1,8-aukon ansiosta voit ottaa tarkkoja potrettikuvia. Vangitse kauniita laajakulmakuvia 114 asteen näkymällä ja videokuvaa kristallinkirkasta 4K:videota kaksinkertaisella kuvanvakaimella ja Live HDR:llä. Glyph Interface toimii myös kannettavana rengasvalona video- ja valokuvauksen aikana. Se tuottaa kirkkaamman ja realistisemman valon myös vaikeissa olosuhteissa.

NFT Gallery

NFT on kryptografiikka, jossa on ainutlaatuisia metatietoja. Ainoastaan Nothing phone (1) -puhelimessa saat sisäänrakennetun työkalun, jonka avulla voit seurata ja varmentaa NFT -hintoja. Voit myös esitellä niitä viidessä eri koossa älykkään widgetin avulla.

Käänteinen langaton lataus

Nothing ear (1) -kuulokkeillla otat ensimmäisen askeleen Nothing ekosysteemiin. Koe saumaton pariliitos ja lataa kuulokkeet käänteisellä latauksella suoraan puhelimesta.

Vastuullisesti valmistettu

Nothing pyrkii määrätietoisesti vähentämään teknologian ympäristövaikutuksia. Nothing phone (1) on valmistettu 100 prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Yli 50 prosenttia muoviosista on peräisin biopohjaisista ja kierrätetyistä lähteistä, mikä tekee Nothing-puhelimesta alan johtavan. Älypuhelin toimitetaan kierrätyskuidusta valmistetussa pakkauksessa.

Toimitukseen sisältyy

 • Nothing phone (1), 12GB RAM & 256GB tallennustila
 • USB-C - USB-C-kaapeli
 • Turvatiedot ja takuukortti
 • Näytönsuoja (valmiiksi asennettu)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.