Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Lumix DC-TZ200 musta

Panasonic Lumix DC-TZ200 musta

Artikkeli: 1038549

Matkakameran tulee olla kätevä pitää mukana ja sen tulee selviytyä monista eri tilanteista. TZ200-kameran 1" kennon avulla saat hienoa kuvanlaatua ja suuri zoomin halkaisija tekee kamerasta joustavan käyttää. Nopea automaattitarkennus ja mielenkiintoiset 4K Photo-toiminnot yhdessä RAW-valokuvien ja 4K-videoiden kanssa tekevät TZ200-kamerasta erinomaisen seuralaisen matkoille ja seikkailuille.

779 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Lumix DC-TZ200 musta
Akku HL-PLG10 vastaa Panasonic DMW-BLG10 -akkua
Muistikortti Secure Digital 64GB Ultra SDXC 80MB/s
837 EUR
Lumix DC-TZ200 musta
Muistikortti Secure Digital 32GB Ultra SDHC 80MB/s
Batteriladdare DWM-BTC12E för BLC12E, BLG10, BLH7
862 EUR

Travel Zoom, 1” kenno ja 15x optinen zoomtoiminto

Matkakameran tulee olla kätevä pitää mukana ja sen tulee selviytyä monista eri tilanteista. TZ200-kameran 1" kennon avulla saat hienoa kuvanlaatua ja suuri zoomin halkaisija tekee kamerasta joustavan käyttää. Nopea automaattitarkennus ja mielenkiintoiset 4K Photo-toiminnot yhdessä RAW-valokuvien ja 4K-videoiden kanssa tekevät TZ200-kamerasta erinomaisen seuralaisen matkoille ja seikkailuille.

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.