OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-100mm f/4,0 IS PRO
Artikkeli: 1100362

OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-100mm f/4,0 IS PRO

M.Zuiko Digital ED 12-100mm f/4,0 IS PRO

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Monipuolinen matkazoomi
 • Sisäänrakennettu kuvanvakain
 • Säänkestävä rakenne
1 199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm f/4 PRO on monipuolinen matkazoomi, jossa on kiinteä aukko koko polttovälialueella. Se tarjoaa uskomattoman 12-200 mm:n polttovälialueen! Vastaavaan kuvanlaatuun ja zoomausalueeseen on aiemmin tarvittu vähintään kahta objektiivia. Objektiivissa on Sync IS -kuvanvakain, joka toimii yhteistyössä Olympus-kameran 5-akselisen kuvanvakaimen kanssa. Se mahdollistaa jopa 6,5 EV-askeleen tehokkaamman kuvanvakautuksen. Objektiivi on luonnollisesti myös säänkestävä. Sen 15 cm:n lyhyt tarkennusetäisyys ja erinomainen kuvanlaatu tekevät siitä ainutlaatuisen vaihtoehdon laajakulmasta telekuvaukseen.

Ominaisuudet:

 • Vastaa kinokoossa 24-200mm polttoväliä
 • Kiinteä f/4 aukko
 • Kosteuden-, pölyn- ja pakkasenkestävä
 • Manuaalinen tarkennus kätevällä kytkennällä
 • Sisäänrakennettu kuvanvakain
 • Erittäin lyhyt tarkennusetäisyys

Olympus PRO-sarja

PRO-sarja koostuu Olympuksen kestävimmistä objektiiveista. Säänkestävä rakenne tekee objektiiveista oivallisia jopa vaativiin sääolosuhteisiin. Objektiiveissa on myös kätevä ratkaisu manuaaliseen tarkennukseen, joka aktivoituu kääntämällä tarkennusrengasta.

Monipuolinen ammattilaiszoomi

Zoomin polttovälialue on 8,3x (vastaa 24-200mm) joten objektiivi on todella monipuolinen ja käytännöllinen useimpiin haastaviin tilanteisiin. Laajasta zoomin alueesta huolimatta objektiivin jatkuva aukko on f/4 ja terävyys mainiota.

Sync IS

Objektiivin Sync IS -kuvanvakautus tekee yhteistyötä kameran sisäänrakennetun kuvanvakaimen kanssa, tarjoten jopa 6,5 askeleen kuvanvakautuksen. Tämä vaatii Sync IS-tuen kamerassa.

Erittäin lyhyt työskentelyetäisyys

Lyhin tarkennusetäisyys on myös erittäin hyvä, ainoastaan 15 cm, joten voit vaihdella tarkennusta kätevästi eri yksityiskohtien välillä ilman objektiivin vaihtoa.

Toimitukseen sisältyy:

 • Objektiivin etu- ja takasuojus
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.