NiSi UV-suodin Pro Nano HUC 72mm
NiSi UV-suodin Pro Nano HUC 72mm
Artikkeli: 1030900

NiSi UV-suodin Pro Nano HUC 72mm

UV-suodin Pro Nano HUC 72mm

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Ainutlaatuinen ja erittäin kova "U"-tyypin Nano-pinnoite
  • Vahva ja erittäin ohut kehys, joka estää vinjetointia
  • Nano-pinnoite hylkii vettä ja öljyä

Valitse Halkaisija

89 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

NiSi Pro Nano HUC on erittäin laadukas UV-suodin, jonka korkea optinen laatu ja ainutlaatuiset pinnoitteet takaavat tarkat lopputulokset. Suodin ehkäisee haitallista UV-säteilyä ja poistaa ultraviolettisäteilyn aiheuttamat värimuutokset. Suosittelemme, että objektiiviin asennetaan pysyvästi UV-suodatin suojasuotimeksi.

Ominaisuudet

  • Ainutlaatuinen ja erittäin kova "U"-tyypin Nano-pinnoite
  • Vahva ja erittäin ohut kehys, joka estää vinjetointia
  • Nano-pinnoite hylkii vettä ja öljyä
  • Minimoi UV-säteilyn ja vähentää epäterävyyttä
  • Korkealaatuinen optinen lasi parhaaseen valonläpäisyyn
  • Taattua NiSi-laatua

Laadukas suodin

Ultraviolettivalo on paljain silmin näkymätöntä ja sitä esiintyy paljon erityisesti vuoristoalueilla, rannikkoalueilla ja alueilla, joilla on erittäin kirkas ilma. Tämä UV-suodin on valmistettu korkealaatuisesta optisesta lasista, joka läpäisee valoa mahdollisimman hyvin (99,2 %) ja jonka pinta on hyvin tasainen, jotta heijastukset olisivat mahdollisimman vähäiset (0,3 %). NiSi Pro Nano Huc on erittäin laadukas suodin, eikä se vaadi valotusajan muuttamista. Suodin on käsitelty useilla nanopinnoitteilla, jotka edistävät erittäin ohutta pintaa, vähentävät heijastuksia ja helpottavat puhdistusta. Suotimen nanopinnoite on myös avuksi, jos kuvaat kosteissa ympäristöissä tai jos suotimeen pääsee vettä.

Toimitukseen sisältyy

  • NiSi UV-suodin Pro Nano HUC 
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.