Uv-suotimet

UV-filtteri suodattaa kuvatessa ultraviolettisäteilyä. Se on erittäin tarpeellinen tarvike silloin, kun kuvataan kirkkaassa valossa tai korkeassa maastossa. Lisäksi se on hyvä suoja kameran herkästi naarmuuntuvalle linssille. Verkkokaupastamme löydät UV-filtterit lähes kaiken mallisiin kameroihin. Meillä on myynnissä suosituimmat merkit, kuten NiSi, B+W ja Kenko.3

59 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Suotimet
Tuotemerkit
Halkaisija
Suodintyyppi
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.