Suotimet

Hanki suodin objektiivillesi meiltä. Suodin suojaa objektiivin etulinssiä UV-valolta ja naarmuilta, Suodin suojaa objektiivin etulinssiä UV-valolta ja naarmuilta, poistaen samalla heijastukset valokuvissa. Scandinavian Photolta löydät laajan valikoiman UV-suotimia, ND-suotimia, polarisaatiosuotimia, makrosuotimia, värisuotimia, suodinjärjestelmiä, suotimia kuvauskoptereille ja suodintarvikkeita. Valikoimastamme löytyy kamerasuotimia tunnetuilta merkeiltä kuin Nisi, Benro, sp.tech ja Sigma.

422 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Halkaisija
Suodintyyppi
Sopii
Voimakkuus
Ominaisuudet
Koko
Koko
Väri
Takuu
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.