Soviterenkaat

Soviterenkaalla muunnat objektiivin suodinhalkaisijaa, jonka ansiosta voit käyttää kamerasi suotimia ja lisävarusteita useissa eri objektiiveissa. Step-up-renkaalla voit käyttää suodinta, jonka halkaisija on suurempi kuin objektiivisi, jolloin voit ostaa suuren suodattimen ja käyttää sitä useille objektiiveille. Valitse soviterengas, jonka halkaisija on sama kuin objektiivisi ja valitse koko, joka vastaa suotimiasi. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi kilpailukykyiseen hintaan jo tänään. Tervetuloa ostoksille.

40 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Halkaisija
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.