Soviterenkaat

Soviterenkaalla muunnat objektiivin suodinhalkaisijaa, jonka ansiosta voit käyttää kamerasi suotimia ja lisävarusteita useissa eri objektiiveissa. Step-up-renkaalla voit käyttää suodinta, jonka halkaisija on suurempi kuin objektiivisi, jolloin voit ostaa suuren suodattimen ja käyttää sitä useille objektiiveille. Valitse soviterengas, jonka halkaisija on sama kuin objektiivisi ja valitse koko, joka vastaa suotimiasi. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi kilpailukykyiseen hintaan jo tänään. Tervetuloa ostoksille.

36 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Objektiivitarvikkeet
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.