Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

12-24mm f/4 DG HSM Art Nikon

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Nikon

Artikkeli: 1028997
1 399 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

12-24mm f/4 DG HSM Art Nikon
Främre objektivlock 12-24mm f/4 DG HSM
Puhdistusliina Photo Microklear Cloth
1 434 EUR
12-24mm f/4 DG HSM Art Nikon
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
Suodinpidike 150 / Sigma 12-24mm f/4 DG HSM
1 583,50 EUR

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art tuottaa korkean kuvanlaadun ja se on valmistettu sopimaan tämän päivän korkearesoluutioisiin kameroihin. Ultralaajakulmaobjektiivissa on edistyneestä materiaalista valmistettu linssirakenne, ja huomion keskipiste on optisessa suorituskyvyssä - tuloksena on minimaalinen vääristymä, hyvällä kuvanlaadulla reunoihin asti. Zoomobjektiivi sopii erinomaisesti maisemien, arkkitehtuurin, arkikuvien ja lähikuvien valokuvaukseen.

Edut:

  • HSM-moottori nopeaa ja hiljaista tarkennusta varten
  • Asfääriset lasit ja FLD-lasielementti
  • Sääsuojattu

Ultralaajakulmazoom korkealla kuvanlaadulla

12-24 mm polttovälin ansiosta saat ultralaajakulman laajalla kuvakulmalla, mikä antaa upeita perspektiivejä kuviisi. Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art-objektiivissa on suuri f/4,0 himmennin koko zoom-alueen laajuudelta, minkä ansiosta se on helppo käyttää. Zoomaus ei vaikuta himmentimeen ja voit käyttää nopeita suljinaikoja jäädyttääksesi liikkuvat kohteet, mitä tahansa polttoväliä käyttäessäsi.

Kuvanlaatu minimoidulla vääristymällä

Objektiivissa on 16 linssielementtiä 11 ryhmässä ja asfääristen lasien sekä FLD-lasielementtien optinen suunnittelu antaa sinulle erittäin hyvän kuvanlaadun; niin aberraatio kuin vääristymäkin vähenevät kuvan keskeltä reunoihin asti.

Pölyn- ja roiskeenkestävä rakenne

Objektiivi on varustettu tiivisteillä, jotka suojaavat kiinnitystä pölyä ja vettä vastaan. Etumaisissa ja taaimmaisissa linsseissä on vettä ja ölljyä hylkivät pinnoitteet, joiden ansiosta objektiivi toimii erinomaisesti tihkusateessa, merellä ja monissa muissa tilanteissa.

Yhteensopiva Sigma USB-telakan kanssa

Objektiivi on lisäksi yhteensopiva (erikseen myytävän) Sigman USB-telakan kanssa ohjelmiston ja esim. automaattitarkennusnopeuden päivitystä ym. varten.

Mukana toimitetaan:

  • Etumainen ja taaempi objektiivin linssinsuojus

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.