Kiikarit

Kiikarit soveltuvat erinomaisesti lintujen paikantamiseen pidemmiltäkin etäisyyksiltä, jolloin ne voivat toimia vedenjakajana onnistuneessa kuvaussessiossa. Meiltä löydät kiikarit lintujen tarkkailuun, metsästykseen ja ulkoiluun sekä tietysti täydennykseksi valokuvausvarusteihisi. Valikoimastamme löydät kiikarit tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Nikon, Swarovski, Canon ja Focus. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

65 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Objektiivit & Kiikarit
Tuotemerkit
Suurrennos
Suurennos
Etulinssin halkaisija
Säänkestävä
Okulaarin etäisyys
Näkökenttä 1000 m:ssä
Prismatyyppi
Leveys
Takuu
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.