Nissin Rengassalama MF18 / Nikon
Nissin Rengassalama MF18 / Nikon
Nissin Rengassalama MF18 / Nikon
Artikkeli: 320905

Nissin Rengassalama MF18 / Nikon

Rengassalama MF18 / Nikon

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
329 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Nissin MF18
Rengassalama ammattimaisen makro-kuvaukseen. Soviterenkaitteen koot (49-82mm) tekevät että salamaa voidaan käyttää kaikkien nykypäivän olevien makro-objektiivien kanssa. (52, 58, 62, 67, 72, 77mm mukana). Ohjeluku on 16 (ISO 100) ja laitteessa on käyttäjäystävällinen muotoilu ja värinäyttö, joka oikaisee valikon jos salama kääntyy. Salamaa voidaan säätää alas 1/1024.

Lisäksi on sekä langaton että nopea sync. antaakseen parhaan kuvanlaadun. Mahdollisuus yhdistää ulkoinen akku joka lisää salaman käyttötarkoituksia.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.