Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S
Artikkeli: 1057920

Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S

Ammattimainen superteleobjektiivi sisäänrakennetulla telekonvertterilla

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
 • Sisäänrakennettu 1,4x telekonvertteri
 • Erittäin nopea ja tarkka automaattitarkennus
 • Sisäänrakennettu jopa 5,5 askeleen tehokas tärinänvaimennus
17 999 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S on ammattikäyttöön tarkoitettu superteleobjektiivi, jossa on sisäänrakennettu telekonvertteri ja korkeimman tason AF-suorituskyky. Objektiivin korkean optisen suorituskyvyn ansiosta kuvanlaatu on aina erinomainen, kuvasitpa sitten 600mm polttovälillä tai 840mm polttovälillä sisäänrakennetun 1,4x telekonvertterin avulla. Tämä superteleobjektiivi soveltuu nopeatempoiseen urheilu- ja luontokuvaukseen ja sen suorituskyky ei petä missään tilanteissa.

Ominaisuudet

 • Sisäänrakennettu 1,4x telekonvertteri
 • Hämmästyttävän upea bokeh 9 himmenninlehden ansiosta
 • Erittäin nopea ja tarkka automaattitarkennus
 • Sisäänrakennettu tehokas tärinänvaimennus pitää kuvat tarkkoina
 • Synkronoitua tärinänvaimennusta tukevaa Nikonin peilitöntä kameraa käytettäessä saat 5,5 askeleen tärinänvaimennuksen
 • Mukautettava Fn-painike
 • Säänkestävä – voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä
 • Painaa vain 3260 grammaa

Kehittynyt rakenne

Silky Swift -tarkennusjärjestelmä tarjoaa todella nopean ja erittäin hiljaisen automaattitarkennuksen sekä tarkan kohteen tunnistuksen ja seurannan. Nikonin alan johtava Meso Amorphous -heijastuksenestopinnoite estää haamuvaikutukset ja objektiivin heijastukset myös kuvattaessa kohtauksia, joissa on useita suoria valonlähteitä. Tehokas sisäänrakennettu tärinänvaimennus kompensoi tärinää jopa 5,5 askelta, mikä takaa vakaat kuvat tilanteesta riippumatta, ja mukautettavat säätimet takaavat poikkeuksellisen monipuolisuuden.

Sisäänrakennettu telekonvertteri

Valokuvaajat, jotka tarvitsevat pidempää kantamaa, voivat aktivoida sisäänrakennetun 1,4-kertaisen telekonvertterin välittömästi ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa kuvausasentoa tai irrottaa katseensa etsimestä. Jos haluat lisätä ulottuvuutta vielä enemmän, voit käyttää NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S -objektiivia Z-sarjan 1,4- ja 2,0-kertaisten telekonvertterien kanssa.

Täydellinen tasapaino

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S -objektiivin painopiste on käytön vakauttamiseksi sijoitettu jalustan keskelle. Tämä helpottaa kameran käsittelyä jalustalta tai käsivaralta kuvattaessa. Kun objektiivi on kiinnitetty jalustalle tai monopodille, voit panoroida sujuvasti ja vakaasti.

Rakennettu kestämään

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S -objektiivia voidaan käyttää myös haastavemmissa olosuhteissa. Kumitiivisteet pitävät pölyn, lian ja kosteuden poissa kaikista liikkuvista osista ja objektiivin kiinnikkeestä. Etuelementti on suojattu Nikonin öljyä, kosteutta ja tahroja hylkivällä fluoripinnoitteella, joten se on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Tällä superteleobjektiivilla on myös vaikuttavan kevyt rakenne ja sen mittojen ansiosta se mahtuu myös kameralaukkuun, joka täyttää useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavaravaatimukset.

Toimitukseen sisältyy

 • NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR VR S
 • Objektiivin etusuojus LC-K107
 • Objektiivin takasuojus LF-N1
 • Vastavalosuoja HK-43
 • Objektiivilaukku CL-L3
 • Hihna LN-3
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.