Nikon Kiikarit Marine 7x50 CF WP
Artikkeli: 311039

Nikon Kiikarit Marine 7x50 CF WP

Kiikarit Marine 7x50 CF WP

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
309 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Nikon Marin 7x50CF WP
Keskitarkennus. Vesitiiviit 1 metrin syvyyteen, 5 minuutin ajan, ja sumentumaton O-rengastiivisteiden sekä typpikaasun ansiosta. Pitkä katseluetäisyys helpottaa silmälasien käyttäjiä. Monikerrospäällystys linsseissä takaa selkeän kuvan ja kumipäällyste tukevan otteen sekä iskunkestävyyden.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.