14.1.2020

Uusi SSD tallennusmedia Samsungilta!

Samsung on julkaissut T7 touch, joka on pieni SSD-tallennuslaite. Aikaisempaan T5-malliin verrattuna, siinä on nopeampi siirtonopeus ja sormenjälkitunnistin.


Samsung on julkaissut uuden version suositusta Samsung T5 - tallennuslaitteesta. Uuden mallin nimi on T7 touch ja kuten nimikin paljastaa, suurin ero Samsung T5-laitteeseen verrattuna on uusi sormenjälkitunnistin. T7 on taskukokoinen tallennusmedia ja sopii erinomaisesti kun haluat tallentaa kuvia, videoita tai muita tiedostoja. Se siirtää suuria tiedostoja jopa 1000 MB/S nopeudella, joka merkitsee että se on kaksi kertaa nopeampi kuin T5. Sormenjälkitunnistin antaa sinulle korkeamman turvallisuuden ja sen voi säätää mukana tulevan ohjemiston kautta. Samsung T7 touch on yhteensopiva PC, Android, Mac ja iOS kanssa, joten sitä voi käyttää kaikissa laitteissa. Sitä on saatavilla kolmessa eri versiossa (500GB, 1 ja 2TB) ja kahdessa eri värissä (mustana ja hopeisena).

Samsung-touch-t7.jpg

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.