16.3.2020

Muutos asiakaspalvelun aukioloaikaan


Aukioloaikojen muutos Corona-viruksen (COVID-19) takia

Teemme parhaamme varmistaaksemme henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden ja turvallisuuden. Jatkossa ryhdymme kaikkiin tarvittaviin varotoimenpiteisiin tämän varmistamiseksi. Seuraamme tiiviisti ja noudatamme kansanterveysviranomaisen suosituksia Corona-viruksen (COVID-19) leviämisen vähentämiseksi.

Kiinnitämme m.m. erityisesti huomioita työntekijämme terveystilanteisiin. Mahdollisien oireiden esiintyessä lähetämme työntekijämme kotiin. Olemme myös ottaneet käyttöön säännön, jonka mukaan työntekijän on oltava kotona vähintään kaksi ylimääräistä päivää sen jälkeen kun hän on täysin oireeton.

Tämä johtaa suurempaan poissaoloon, mikä tarkoittaa, että meidän on väliaikaisesti rajoitettava myymälämme ja asiakaspalvelumme aukioloaikoja. Kun tilanne on normalisoitunut, aukioloajat palautuvat takaisin entiselleen. Lisätietoja päivitetyistä aukioloajoista, katso alta.

Verkkokauppa on avoinna kuten normaalisti!

Kiitos ymmärryksestä ja että autat meitä vähentämään viruksen leviämistä!

Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi!

Change of opening hours due to the Coronavirus (COVID-19)

At SP, we do our best to ensure the health and safety of our staff and customers. We continuously review what precautions need to be taken to reduce the spread of the Coronavirus (COVID-19), based on the latest recommendations from the Public Health Authority.

Among other things, we pay special attention to sending employees home even in mild symptoms and have introduced a rule that employees should stay at home for at least two extra days after becoming completely symptom-free.

This results in a greater absence, which means that we need to temporarily limit the opening hours of our stores and our customer service. Once the situation is normalized, the opening hours will do the same. For details about updated opening hours, see below.

Our online shop is currently operating as normal.

Thank you for your understanding and for helping us minimize the spread.

Take care of yourself and your loved ones.

This page is continuously updated with new information.

 

Asiakaspalvelun uudet aukioloajat

Maanantai–perjantai: 10:00–13:00

Sähköposti: info@scandinavianphoto.fi
Puhelin: 0800-773535

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.