20.2.2019

Fujifilm julkaisee X-T30

Fuji julkaisee jatkoa suositulle X-T20: lle. Tässä uudessa kompaktikamerassa on uudestaan kehitetty taustavalaistu X-Trans CMOS4, jossa on vaiheilmaisin koko anturilla. X-T30 toimittaa yksityiskuviakuvia samalla resoluutiolla, värintoisto ja matala melu kriittisesti arvostetun X-T3: n avulla.


Edut

• Taustavalaistu 26,1 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 4 -anturi ilman optista alipäästösuodatinta
• Ohjaussauva AF-pisteen ohjaamiseen
• Ainoastaan 383 g painoinen
• Ohuempi näyttö nopeammalla reagointinopeudella
• F-Log-värin asteikkoprofiili
• Fujifilmin suosittu elokuvuva simulaatitiotilat
• 117 valittavaa automaattitarkennuspistettä, laajennettavissa 425 AF-pisteen entistä tarkemman tarkkuuden saavuttamiseksi

Fujifilm FUJINON XF 16 mm f / 2.8

FUJINON XF16mm f / 2.8 on vain 45,4 mm pitkä ja siinä on vankka ja kestävä metallirakenne ja pieni painoinen, vain 155 g.
Jotta voimme selviytyä ankarista valokuvausympäristöistä, objektiivi sinetöidaan yhdeksän pisteen kohdalla kostealle, pölylle, lialle ja matalille lämpötiloja vastaan

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.