Native Instruments

Native Instruments on johtava tietokonepohjaisen äänituotantojen laitteistojen ja ohjelmistojen valmistaja. He pyrkivät kehittämään innovatiivisia ja täysin integroituja ratkaisuja kaikille musiikkityyleille ja tasoille. Native Instrumentsin valikoimasta löydät MIDI-koskettimia, DJ-ohjaimia sekä erilaisia ​​samplereita ja grooveboxeja, jotka avaavat uusia luovia mahdollisuuksia sekä ammattilaisille että harrastajille.

14 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.