Manfrotto MKCOMPACTLT-BK
Artikkeli: 1013533

Manfrotto MKCOMPACTLT-BK

Manfrotton kevyin jalusta

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
  • Työkorkeus 39-131 cm välillä
  • Kestää 1,5 kg kuormituksen
  • Suunniteltu kompaktikameroille ja peilittömille järjestelmäkameroille
59 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Compact Light on Manfrotton kevyin kolmijalka, jonka ansiosta se sopii mainiosti kompaktikameroille tai peilittömille järjestelmäkameroille. Kuulapäässä on 1/4" kameraruuvi, joka tekee kameran asentamisesta jalustalle erittäin helppoa. Kuulapää voidaan lukita helposti haluttuun asentoon. Tämä kevyt jalusta on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

Toimitukseen sisältyy

  • Manfrotto MKCOMPACTLT-BK
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.