Manfrotto Jalusta 475B Digital alumiini
Artikkeli: 44682

Manfrotto Jalusta 475B Digital alumiini

Vakaa jalusta veivillä

Verkkokauppa
Tilaustuote, toimitusaika 2-6 arkipäivää
Helsingin myymälä:
  • Vakaa ja vankka jalusta studiolle
  • Veivi keskipylvään lukitusjärjestelmä
  • Jalkoja on helppo säätää
499 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
475 -mallin jalustan keskiputkessa on ainutlaatuinen tukijärjestelmä, pikalukitusjärjestelmä, non-rollback kolmijakoinen vaihdekeskiputki, vatupassi ja kumi-/piikkijalat. Mullistavaa tukijärjestelmää voi käyttää niin symmetrisesti, kuin epäsymmetrisesti. Näin saadaan nopea sijoitus lukitsemalla tuki niin, että kaikki jalat asettuvat samaan kulmaan ja aukeavat silmänräpäyksessä, tai säätämällä jokainen jalka erikseen. Kaksi "Klik-stop" -sijoitusta tekevät saman kulman asentamisen jokaiselle jalalle helpoksi.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.