Manfrotto 3-suuntainen pää 229 Super Pro
Artikkeli: 44749

Manfrotto 3-suuntainen pää 229 Super Pro

3-suuntainen pää 229 Super Pro

Verkkokauppa
Tilaustuote, toimitusaika 7-11 arkipäivää
Helsingin myymälä:
  • Kestää 12 kg:n kuormituksen ja painaa 1,9 kg
289 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Manfrotto 229 Super Pro
Valmistettu jotta saisit paremman panoroinnin pehmeillä ja selkeillä liikeillä. Kolmella sisäisellä vesivaa'an avulla. Pää on varustettu pikakiinnityslaatalla ja kahdella turvalukolla jotta saisit korkeamman turvan. 1/4" + 3/8" ruuviliittimillä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.