Lexar

Juhlista SP 40 vuotta kahdella upealla Lexar -tarjouksella! Olemme alentaneet kahden myydyimmän muistikorttimme hintaa.

Scandinavian Photolla on laaja valikoima Lexar -muistikortteja, johon sisältyy SDHC-, SDXC-, Secure Digital- ja UHS-II-, CFexpress-, XQD-muistikortit ja muistikortinlukijat. Lexar tarjoaa korkealaatuisia ja nopeita muistikortteja edulliseen hintaan.

32 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Muistikortin tyyppi
Muistin määrä
Speed Class
Kapasiteetti
Bus Speed
Kirjoitusnopeus
Lukunopeus
Pituus
Leveys
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.