LedGo LED-valaisin Ring Light LG-R320C Bi-Color Location Kit
Artikkeli: 1048181

LedGo LED-valaisin Ring Light LG-R320C Bi-Color Location Kit

LED-valaisin Ring Light LG-R320C Bi-Color Location Kit

Varastotilanne
Varastossa

Valitse Muita vaihtoehtoja

499 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Ring light - pyöreä valaisin videotuotantoon

LEDGO LG-R320C 32W Bi-Color on LED-tyyppinen, pyöreä valaisin asennettavaksi objektiiviin. Diffuusori antaa pehmeän ja käytännöllisesti katsoen varjottoman valon. Valaisimen pyöreä muoto antaa kauniin heijastuksen silmiin. Toimituksen mukana olevan reen avulla valisimen voi kiinnittää myös kameran varustekenkään. Voit myös siirtää valaisimen sopimaan käytössä olevaan objektiiviin. Kahvat helpottavat käyttöä.

Edut:

  • Sisäänrakennettu diffuusori
  • Sopii m.m. tuotekuvauksiin, makrokuviin ja muotokuviin
  • AC-sovitin + akkukäyttöinen
  • Säädettävä voimakkuus ja värilämpötila

LG-R320C valasimen teho on 32 W ja suurin valovoima on peräti 2193 lumenia. Tehoa voi säätää portaattomasti. LED-lamppujen CRI-arvo on korkea (RA > 95) mikä esim. antaa luonnollisia ihonsävyjä. Myäs värilämpötila on säädettävissä, 3200K ja 5600K välillä. Näin valaisimen antama valo voi sopeuttaa ympäristön valoon. Valitut arvot näkyvät näytössä.

Virtalähteinä toimivat joko verkkovirta, mukana tulevan AC-sovittimen kautta, tai kaksi ladattavaa Sony NP-F750/970 akkua (lisävaruste). Eri sovittimien avulla voit käyttää myös Canon ja Panasonic akkuja.

Myös älypuhelimeen

Mikäli haluat käyttää tätä rengasvalaisinta matkapuhelimen kanssa, voit hankkia esim. Shoulderpod G1 - Grip pi dikkeen, jonka avulla kiinnität puhelimen valaisimeen.

Toimitukseen kuuluu:

  • LED-valaisin LG-R320C 32W Bi-color
  • AC-adapteri

 

 

 

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.