Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

LED-rengasvalaisin LG-R320C Bi-Color

LedGo LED-rengasvalaisin LG-R320C Bi-Color

Artikkeli: 1034392
345 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

LED-rengasvalaisin LG-R320C Bi-Color
Valaisinjalusta ilmajarrutettu
Akku NP-F750/NP-F770
456 EUR
LED-rengasvalaisin LG-R320C Bi-Color
Akku NP-F970
G1 - Grip
412 EUR

Ring light - pyöreä valaisin videotuotantoon

LEDGO LG-R320C 32W Bi-Color on LED-tyyppinen, pyöreä valaisin asennettavaksi objektiiviin. Diffuusori antaa pehmeän ja käytännöllisesti katsoen varjottoman valon. Valaisimen pyöreä muoto antaa kauniin heijastuksen silmiin. Toimituksen mukana olevan reen avulla valisimen voi kiinnittää myös kameran varustekenkään. Voit myös siirtää valaisimen sopimaan käytössä olevaan objektiiviin. Kahvat helpottavat käyttöä.

Edut:

  • Sisäänrakennettu diffuusori
  • Sopii m.m. tuotekuvauksiin, makrokuviin ja muotokuviin
  • AC-sovitin + akkukäyttöinen
  • Säädettävä voimakkuus ja värilämpötila

LG-R320C valasimen teho on 32 W ja suurin valovoima on peräti 2193 lumenia. Tehoa voi säätää portaattomasti. LED-lamppujen CRI-arvo on korkea (RA > 95) mikä esim. antaa luonnollisia ihonsävyjä. Myäs värilämpötila on säädettävissä, 3200K ja 5600K välillä. Näin valaisimen antama valo voi sopeuttaa ympäristön valoon. Valitut arvot näkyvät näytössä.

Virtalähteinä toimivat joko verkkovirta, mukana tulevan AC-sovittimen kautta, tai kaksi ladattavaa Sony NP-F750/970 akkua (lisävaruste). Eri sovittimien avulla voit käyttää myös Canon ja Panasonic akkuja.

Myös älypuhelimeen

Mikäli haluat käyttää tätä rengasvalaisinta matkapuhelimen kanssa, voit hankkia esim. Shoulderpod G1 - Grip pidikkeen, jonka avulla kiinnität puhelimen valaisimeen.

Toimitukseen kuuluu:

  • LED-valaisin LG-R320C 32W Bi-color
  • AC-adapteri

 

 

 

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.