Kodak Värinegatiivifilmi P800 135-36 Portra
Artikkeli: 1030031

Kodak Värinegatiivifilmi P800 135-36 Portra

Värinegatiivifilmi P800 135-36 Portra

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
22 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nopea filmi hienorakeisuudella, täsmällisellä terävyydellä ja hyvällä värintoistolla

Kodak Professional Portra 800 tarjoaa kaikki pikafilmin edut yhdessä hienorakeisuuden, täsmällisen terävyyden, luonnollisten ihon sävyjen ja hyvän värintoiston kanssa. Filmi on ihanteellinen käyttöön pitkien objektiivien kanssa sekä kuvatessa nopeita action-kuvia heikossa valaistuksessa. Portra 800 auttaa sinua vangitsemaan varjojen yksityiskohtia ilman salamaa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.