Kiwi Fotos Step-down ring 62mm to 52mm
Artikkeli: 1011779

Kiwi Fotos Step-down ring 62mm to 52mm

Step-rengas 62-52mm

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Ensimmäinen luku kertoo yhteensopivan objektiivin suodinhalkaisijan ja jälkimmäinen luku kertoo kiinnitettävän suotimen halkaisijan

Valitse Halkaisija

7 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Step-rengas
Käytä Step-rengasta kun haluat kiinnittää suodattimen jonka halkasija on joko suurempi tai pienempi, objektiiviin jonka suodinkierre on joko suurempi tai pienempi.

Tämän step-renkaan avulla voit kiinnittää suotimen jonka kierre on 67 mm, optiikkaan jossa on 58 mm:in kierre.

HUOM
Pienikokoiset suotimet voivat aiheuttaa vinjetointia.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.