JJC Loittorengassarja Fuji X
JJC Loittorengassarja Fuji X
JJC Loittorengassarja Fuji X
Artikkeli: 1036738

JJC Loittorengassarja Fuji X

Loittorengassarja Fuji X

Varastotilanne
Varastossa
64 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Loittorengassarja Fuji X

Loittorenkaat parantavat objektiivin lähietäisyyttä ilman että kuvanlaatu heikkenee.

Edut:

  • Elektroninen ohjaus
  • Pienempi lähietäisyys
  • Kuvanlaatu ei heikkene

Loittorenkaat siirtävät lähietäisyyden siirtämällä objektiivi ulospäin kamerarungosta. Pääset lähemmälle kohdettasi ilman kuvanlaadun menetyksiä, mutta et myöskään voi tarkentaa äärettömään loittorenkaiden kanssa. Näissä renkaissa on elektroninen ohjaus ja objektiivin kaikki toiminnot, kuten automaattitarkennus, himmennin ja kuvanvakain, toimivat. Loittorenkaiden avulla pääsee yleensä niin lähelle kohdetta, että terävyyden käsisäätö on helpompaa.

Tässä sarjassa on kaksi loittorengasta, 10 ja 16 mm. Näitä voi käyttää yksitellen tai yhdessä eri suurennussuhteita hakien. Muista, että loittorenkaat toimivat parhaiten jos objektiivin polttoväli on 50 mm tai pitempi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.