JJC LH-JX100 Silver
Artikkeli: 1010830

JJC LH-JX100 Silver

Vastavalosuoja ja adapterirengas X100-sarjan kameroille

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
29 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Jokainen omistamasi objektiivi tarvitsee vastavalosuojan. Suojaamalla objektiiviasi suoralta valolta parantuu konrtastien ja kuvien laatu. Lisäksi se suojaa kameraasi hankalissa sääolosuhteissa, esim. tuulisessa tai sateisessa säässä.

Sopii yhteen mallien Fujifilm Finepix X100, X100T, X100S ja X70 kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.