JJC LH-JX100 Black
Artikkeli: 1015727

JJC LH-JX100 Black

Vastavalosuoja ja adapterirengas X100-sarjan kameroille

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
29 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Vastavalosuoja X100/X100T -kamerallesi Jokainen omistamasi objektiivi tarvitsee vastavalosuojan. Suojaamalla objektiiviasi suoralta valolta parantuu kontrastien ja kuvien laatu. Lisäksi se suojaa kameraasi hankalalta säältä, kuten tuulelta ja sateelta.

Yhteensopiva Fujifilm Finepix X100, X100T, X100S ja X70-mallien kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.