Vaihtokauppa - näin se toimii

banner-webb-inbyte.jpg

 

Vaihda vanhat kameralaitteet uusiin!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@scandinavianphoto.fi, jos haluat vaihtotarjouksen kameralaitteistasi. Lähetämme hyvitysarvion sähköpostiisi. Hyvityksen lopullinen määrä vahvistuu vasta, kun olemme tarkistaneet vaihdettavat laitteet. Emme siis osta käytettyjä tuotteita vaan vaihdettavien tuotteiden arvo vähennetään uuden ostoksen summasta.

Tarvitsemme nämä tiedot voidaksemme tehdä mahdollisimman tarkan hyvitysarvion:

  • Mitä laitteita haluat vaihtaa
  • Ostokuitti/tosite, josta ilmenee mistä ja milloin tuote on ostettu
  • Laitteen sarjanumero
  • Laitteen kunto/laukaisumäärä
  • Mitkä lisätarvikkeet tulevat paketissa mukana

Laitteet täytyy olla täysin toimivia ja ennen arviointia täytyy kaikki laitteet olla puhdistettu. Jos laite on PRO-rekisteröity, täytyy tämä olla poistettu ennen vaihtoa.

Vaihdossa voimme ottaa vastaan kameroita, objektiiveja ja kiikareita (ei droneja, tulostimia tai yksittäisiä lisävarusteita). Otamme vastaan vaihtolaitteita sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä. 

Selaa käytettyjä tuotteita täältä.


1.1.2019

Dela

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.