Mitä käytettyjen eri nimitykset tarkoittavat?

Vaihtokauppojen yhteydessä vastaanotamme laitteita yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä. Käytettyjen tuotenimissä käytämme sanoja "begagnad", "använd", "uppackad" ja "demo". Täältä löydät lisää tietoa näiden sanojen merkityksistä ja käytettyjen tuotteiden kuntoluokituksista.

Käytetty / Begagnad

Tämä tuote on tullut vaihdossa yksityishenkilöltä. Alv. ei ole vähennyskelpoinen yrityksille. Tuotteella on 6 kuukauden takuu.

Käytetty / Använd

Tämä tuote on tullut vaihdossa yritykseltä. Alv. on vähennyskelpoinen yrityksille. Tuotteella on 6 kuukauden takuu.

Demo

Tämä tuote on esittelytuote, joka on ollut esillä myymälässämme. Alv. on vähennyskelpoinen yrityksille. Tuotteella on 1 vuoden takuu.

Avattu pakkaus / Uppackad

Tämä on avattu pakkaus, joka on tullut meille takaisin asiakaspalautuksena. Kaikki alkuperäistarvikkeet ovat paketissa mukana, jos toisin ei mainita. Reklamaatio-oikeus on voimassa kuten normaalisti.

Käytettyjen tuotteiden kuntoluokitukset

Luokittelemme käytetyt tuotteet A-, B- tai C-kuntoluokituksella niiden kunnon ja käytön perusteella.

A-luokitus

Tämä kuntoluokitus vastaa lähes uutta tuotetta. Tuotetta on käytetty huolellisesti.

B-luokitus

Tämän kuntoluokituksen tuotteissa voi olla pieniä ulkoisia käytön jälkiä, mutta kyseessä on täysin toimiva tuote. Tuotteesta voi puuttua jokin alkuperäistarvike.

C-luokitus

Tämän kuntoluokituksen tuotteista voi löytyä useita käytön jälkiä, mutta kyseessä on täysin toimiva tuote. Useimmiten jokin alkuperäistarvike puuttuu.


Huomioithan, että sinulla on kuluttajana normaali 14 päivän palautusoikeus myös käytettyjen tuotteiden osalta, jos et ole tyytyväinen ostokseen.


Scandinavian Photo

10.3.2020

Dela

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.