Käytetyt tuotteet Scandinavian Photolla - näin se toimii

Kun otat seuraavan askeleen ja päivität kalustosi uuteen, älä anna vanhojen laitteiden seistä ja kerätä pölyä hyllyllä. Ota yhteyttä meihin niin tehdään vaihtokaupat!

Scandinavian Photolla on laaja valikoima käytettyjä tuotteita edullisin hinnoin. Meiltä voi ostaa käytettynä kameroita, videokameroita, objektiiveja ja lisävarusteita. Kaikki käytetyt tuotteet ovat aina läpikäytyjä ja toimivia. On monia etuja ostaa käytettyjä tuotteita, kuten ympäristösyyt ja taloudelliset syyt. Yleensä vain pienet kosmeettiset yksityiskohdat erottavat käytetyn tuotteen uudesta ja lähes kaikissa tapauksissa ne määrittelevät käytetyn tuotteen hinnan.

Miksi ostaa käytetty tuote?

Ensinnäkin suurin etu on tietysti se, että voit päivittää kalustosi edullisesti. Toiseksi käytetyn tuotteen prosentuaalinen arvonalennus on huomattavasti pienempi kuin uuden vastaavan. Tämä on tuntuva etu, jos haluat myydä tuotteen eteenpäin tulevaisuudessa. Ostaessasi käytettyjä tuotteita, saat myös enemmän mahdollisuuksia kokeilla erilaisia tuotteita pienemmällä rahalla. Kun ostat käytetyn tuotteen, teet myös ympäristöystävällisen ratkaisun, koska pidennät tuotteen käyttöikää.

Voiko kuka tahansa ostaa käytettyjä tuotteita Scandinavian Photolta?

Tietysti! Kuten uusia tuotteita ostettaessa, prioriteettimme on auttaa jokaista asiakasta löytämään sopivan tuotteen. On kuitenkin hyvää muistaa, että kaikkien käytettyjen tuotteiden arvonlisävero ei ole vähennettävissä.

Voiko yritys tehdä alv-vähennyksen käytetystä tuotteesta?

Tämä riippuu tuotteesta. Vastaanotamme pääsääntöisesti vaihtokaupoissa käytettyjä tuotteita yksityishenkilöiltä. Käytetyn tuotteen tuotesivulta löytyy lisää informaatiota, jos tuotteen arvonlisävero on tai ei ole vähennyskelpoilen.


Lue lisää: Mitä käytettyjen eri nimitykset tarkoittavat?


shutterstock_614066099.jpg

Tarkistamme huolellisesti kaikki käytetyt tuotteet

Käytettyjen ostettaessa monet ajattelevat, että tuotteessa voi olla jokin vika. Haluat luonnollisesti varmistaa, että teet turvallisen ja varman ostoksen. Scandinavian Photon asiakkailla ei kuitenkaan ole syytä huoleen.

Kaikki käytetyt tuotteet tarkistetaan huolellisesti ennen myyntiä. Otamme vaihdossa vastaan ainoastaan täysin toimivia tuotteita. Tarjoamme asiakkailemme vähintään kuuden kuukauden takuun kaikille käytetyille tuotteille. Hinnoittelu vastaa tuotteen kuntoa ja jos tuotteen kanssa ilmenee ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mistä löydän käytetyt tuotteet?

Käytettyjen tuotteiden sivulta voit selata tuotteita. Koska käytettyjä tuotteita löytyy yleensä ainoastaan yksi kappale varastosta, pidätämme oikeuden tuotteen loppuunmyyntiin. Päällekkäisvarauksissa tuotteet menevät asiakkaalle, joka on tehnyt tilauksen ensimmäisenä.


Johan Borehed

10.3.2020

Dela

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.