Kuvittaja Oscar Berg

Oscar Berg on freelance-kuvittaja, joka pitää piirtämisestä ja viihtyy parhaiten haastavissa tehtävissä, jotka saavat ajatukset lentämään. Oscar on visualisoinut sp.techin laukkuja asettamalla niitä hetkiin, jolloin niitä tuskin huomaa. Hänen mielestään ne ovat upeita tuotteita, joissa moderni suunnittelu kohtaa käytettävyyden.

Kuvittaja Oscar Berg

Oscar Berg Field Process picture  8

Luovia kuvia sp.techin laukuista

Oscar käyttää työssään enimmäkseen Wacom Intous Prota, mutta tässä tapauksessa hän halusi kokeilla jotain uutta ja teki kuvat 12,9" iPad Prolla Procreate-ohjelmassa. Hän sanoo olevansa työssään erittäin riippuvainen kuvista saaduista vaikutteista. Hän aloittaa prosessin ottamalla useita kuvia puhelimella, jonka jälkeen hän käyttää aikaa visuaaliseen suunnittelutyöhön ennen piirtämisen aloittamista. Oscar sanoo, että tämä auttaa häntä visualisoimaan kuvan yksityiskohtia ja hänen mielestään on mielenkiintoista ja hyödyllistä oppia omasta luomisprosessistaan.

Jos haluat nähdä lisää Oscarin kuvituksia, katso @oscar.arts Instagramista.

Oscarin käyttämät tuotteet


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden hankinnassa. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä puhelimitse 024 809 38 00 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi ja voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Älä myöskään unohda liittyä yhteisömme jäseneksi tai tutustua meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.