Ilford Mustavalkofilmi Delta 3200 135-36
Artikkeli: 63392

Ilford Mustavalkofilmi Delta 3200 135-36

Mustavalkofilmi Delta 3200 135-36

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
13 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Mustavalkofilmi joka tuottaa korkealaatuisia kuvia vaikeissa tilanteissa, kuten heikoissa valaistusolosuhteissa tai kun käytetään lyhyttä suljinaikaa, esimerkiksi urheilukuvauksessa. Sopii myös tilanteisiin joissa käytetään pieniä aukkoarvoja.

Kehitysajat (Englanninkielinen PDF -tiedosto)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.