Ilford Mustavalkofilmi  Xp2 400 120
Artikkeli: 63371

Ilford Mustavalkofilmi Xp2 400 120

Mustavalkofilmi Xp2 400 120

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
9 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
ILFORD XP2 Super on aivan erinlainen toisiin mustavalkofilmeihin verrattuna. Se muistuttaa värifilmiä rakenteeltaan, mutta käyttää sitä tekniikkaa mustavalkonegatiivin tekemiseen. Menetelmällä on useita etuja, esimerkiksi voi valotusaikaa muuttamalla vaikuttaa kontrastiin ja samalla saada korkealaatuinen negatiivi ISO -herkkyysalueella 100-800.

Filmi kehitetään tavallisessa C-41 -prosessissa, mikä tekee siitä sopivan kaikkiin pieniin kuvalaboratooreihin.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.