Hasselblad

Vuodesta 1941 lähtien Hasselblad on omistautunut luomaan tuotteita, jotka vastaavat heidän mottoaan "Create To Inspire". Ja yli 80 vuoden ajan Hasselblad-kamerat ovat olleet vangitsemassa joitakin maailman tärkeimmistä hetkistä ja hahmoista, mukaan lukien ensimmäiset askeleet Kuussa. Meiltä löydät Hasselbladin kamerat ja objektiivit aina kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi meiltä jo tänään.

15 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Kiinteä/Zoom
Kiinteä polttoväli
Suurin aukko
Kuvanvakaaja
Automaattitarkennus
Objektiivin ominaisuudet
Sääsuojaus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.